Overslaan en naar de inhoud gaan

Wereldbrunch

Tijdens ons feestweekend

    zaterdag 30 september 2023 van 10:00 tot 14:00
    Meer momenten
    zondag 1 oktober 2023 van 10:00 tot 14:00

Red Star Line museum organiseert op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober een grote wereldbrunch met allerlei lekkers vanuit Marokko, Europa en Amerika.  De brunch vindt plaats in de Montevideostraat voor het museum. Schuif mee aan tafel voor muntthee, verse smoothies, harira soep, pancakes, msemen met honing, feta, vijgen, zongedroogde tomaten en olijven of een lekker roerei, smosje, turks brood of fruitsalade.

Bezoek gratis het museum tijdens dit feestweekend. Sluit aan bij de workshops die je kinderen kunnen doen tijdens de brunch of sluit aan bij een rondleiding met gids in het museum. Bekijk het volledige feestprogramma.

Schrijf je in voor dit leuke feestmaal en start het weekend met een smakenfestijn.

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023, van 10 tot 14 uur
  • Aantal deelnemers: max. 100 per dag
  • Prijs: volwassenen € 12 (kansentarief: € 2,5), kinderen: € 5 (kansentarief: € 1)
  • Inschrijven: is verplicht. (Indien niet volzet is reserveren op de dag zelf ook mogelijk aan de kassa’s van het museum).

Habiba, kok van deze wereldbrunch, heeft een vereniging met aandacht voor goede doelen of kwetsbare gezinnen. Het is een kleine vereniging met direct contact met families in kwetsbare situaties. Ze engageert zich voor tal van projecten. Overschotten van deze brunch worden gegeven aan de Biekorf in Antwerpen.

Reserveer een plaats voor zaterdag 30 september

Reserveer een plaats voor zondag 1 oktober

Meld je aan voor de nieuwsbrief