Overslaan en naar de inhoud gaan
Victoriano Moreno

Museumcafé 'Upper Deck'

Iedereen, bezoekers en niet-bezoekers van het museum, is welkom in ons gezellig museumcafé 'Upper Deck' voor een hapje en een drankje.

Het museumcafé Upper Deck is tijdelijk gesloten. We werken zo snel mogelijk naar een heropening toe. De ruimte blijft toegankelijk voor museumbezoekers om opzoekingen te doen.

Het museumcafé Upper Deck vind je op de eerste verdieping in De Loods (bereikbaar met de lift). Op de kaart staan zowel koude als warme snacks en drankjes. Er zijn ook specialiteiten van de dag.

Maar het café biedt nog meer:

  • De kleintjes kunnen naar hartenlust grabbelen in een bak met speelgoed die er staat.
  • In een hoek van het café staan enkele pc's. Daarmee kun je zoeken naar passagiers die lang geleden met de Red Satr Line op Ellis Island in Amerika toekwamen. Misschien vind je wel een familielid terug? 
  • Je kan er ook de 'Passenger' inkijken. Dit tijdschrift van het Red Star Line Museum informeert schenkers over het reilen en zeilen van het museum.
  • Het museumcafé is ook de locatie voor artistieke avonden en verdiepende gesprekken. We programmeren dan een activiteit die gelinkt is aan het thema van de tijdelijke expo. Die expo kan je bezoeken na de gewone openingsuren, daarna kan je in het café met een hapje of een drankje het avondprogramma volgen.

Zie ook:

Upper Deck avonden

Tijdens de Upper Deck Avonden programmeren we activiteiten die aansluiten bij of dieper ingaan op het thema van de expo.

Zaalverhuur

Organiseer een exclusief evenement na de openingsuren

Je kan het Red Star Line Museum afhuren na de openingsuren voor een eigen evenement. Er zijn verschillende formules en prijzen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief