Overslaan en naar de inhoud gaan

Red Star Line – de musical

De beklijvende verhalen in het Red Star Line museum blijven inspireren, nu ook voor musical. Voor zijn nieuwe spektakel-musical baseert Studio 100 zich op de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke gebouwen van het museum worden verteld. Het Red Star Line Museum deelde voor deze voorstelling zijn expertise om de historische correctheid van de musical te bewaken.

De Red Star Line musical zal vanaf maart te zien zijn in Puurs als grote opvolger van de voorstelling ‘40-45’ die 750 000 bezoekers trok.

Red Star Line is ook een verhaal van bij ons. De stad Antwerpen was - einde 19e, begin 20e eeuw - het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting New York vertrokken. In de authentieke gebouwen van de rederij, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje is ook het indrukwekkende Red Star Line Museum gelegen. Studio 100 werkt nauw met ons samen om alles historisch correct te kunnen vertellen. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke loodsen van het museum worden verteld.   

 

Tickets & info via www.redstarline.nu.

Ook interessant

De verhalen

Verhalen van landverhuizers, cruisepassagiers en bemanningsleden. Verhalen over liefdesmigratie of arbeidsmigratie. Historisch of hedendaags, we bewaren ze allemaal.

Plan je bezoek

Alles wat je moet weten om een bezoek aan het Red Star Line Museum goed te kunnen plannen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief