Overslaan en naar de inhoud gaan
fromUkrainewithlove3

From Ukraine with love

Avondprogramma - Uitverkocht

Sinds april zoomt het Red Star Line Museum met ‘Vluchtverhalen’ in op de realiteit van het leven op de vlucht, vroeger en nu. Ter afsluiting van deze expo geeft het museum - in samenwerking met het Internationaal Comité - een podium aan straffe artiesten met roots en gevlucht uit Oekraïne. Ze brengen een krachtige boodschap van hoop, veerkracht, verbinding en liefde als antwoord op de pijn omwille van de oorlog. Verwacht je aan een ontroerende avond met zowel traditionele als moderne muziek én dans.

Programma

Halyna Ivanova komt uit klein dorpje in de Karpaten. Als jong meisje leerde ze het Oekraïens snaarinstrument ‘de bandura’ spelen, een passie die ze nooit meer losliet en waar ze haar beroep van maakte.

Marina Tsaran is model, actrice en zangeres bij SKYMARIN: een unieke muzikale tandem die zang en fluit combineert. Daarnaast is Marina lid van de ‘Voice of Ukraine’.

Lenara OsmaNova is van Krim-Tataarse afkomst. Ze is docent ‘popzang’ aan de ‘Kiev Municipal Academy of Variety and Circus Arts’. Lenara bracht twee soloalbums uit en was finalist van de Oekraïense nationale selectie "Eurovisie-2009".

Pauze

Diana Pribeha zingt en danst sinds haar vijf. Ze studeerde recent af aan de ‘Kiev Municipal Academy of Variety and Circus Arts’. De droom van een muzikale carrière brengt ze stap voor stap in realiteit.

Maria.Rec is zangeres, vocal coach en finaliste van de ‘Voice of Ukraine’ en ‘X-factor’.

Katherina Khaynus is geboren in België en heeft doorheen de jaren verschillende dansstijlen beoefend. Al 5 jaar geeft ze dansles. Ze sluit de avond af met een bijzondere act.

 

Praktisch

+++ Deze Artist & Talks is uitverkocht. +++

  • Wanneer: 7 december 2022, van 20 tot 21.45 uur. Vanaf 19 uur kan je de tijdelijke expo ‘Vluchtverhalen’ bezoeken.
  • Waar: Red Star Line Museum.
  • Bezoek ‘Vluchtverhalen’ tussen 19 en 20 uur de avond van ARTIST & TALKS zelf. Heb je minder tijd? Je ticket voor de tijdelijke expo blijft geldig tem 11/12. Je ticket voor de vaste expo blijft één maand geldig.

 

Taalniveau:

Meld je aan voor de nieuwsbrief