Overslaan en naar de inhoud gaan
© Victoriano Moreno

Met je bedrijf naar het museum

Wil je jouw personeel of klanten eens extra in de watten leggen? Ben je op zoek naar een culturele teambuilding voor je medewerkers? Wil je eer betonen aan Antwerpen en haar haven, die voor zoveel mensen de opstapplaats was naar een nieuw leven? Je bent bij het Red Star Line Museum op de juiste plek.

Rondleidingen en wandelingen

Ben je op zoek naar een culturele teambuilding voor je medewerkers? Check het gevarieerd aanbod aan rondleidingen en stadswandelingen. Zoek je bovendien een interculturele insteek, dan behoort een rondleiding met aandacht voor de eigen ervaringen tot de mogelijkheden. Bekijk het volledige aanbod van groepsbezoeken.

Nocturnes

Wil je jouw personeel of klanten verrassen? Ontvang dan je zakenrelaties, klanten en personeel buiten de openingsuren in een exclusieve museumsetting. Woweffect gegarandeerd! Alle informatie daarover vind je op onze pagina over nocturnes.

Word sponsor

Een museum sponsoren betekent dat je onderneming zich profileert als een ‘good citizen’. Als bedrijf lever je aan iedere bezoeker een blijvend bewijs van je inzet en je krijgt er een prestigieus visitekaartje voor je onderneming bij. Bovendien levert het museum concrete tegenprestaties. Lees meer.

Zaalverhuur

Je kan het Red Star Line Museum afhuren na de openingsuren voor een eigen evenement. Er zijn verschillende formules en prijzen.

Word sponsor

Sponsor het Red Star Line Museum en wordt onze bedrijfspartner. Het museum heeft ondernemingen heel wat te bieden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief