Overslaan en naar de inhoud gaan
vm_RSL_Buren_11022020-33.jpg

In de buurt

Horeca en speelplek Eilandje

Je bezoek aan het Red Star Line Museum combineren met een hapje en een drankje? We geven graag enkele horeca tips mee in de buurt van ons museum. Lees ook onze suggesties van parken en speeltuin. 

 

 

Café STORM

In café STORM, aan de voet van het MAS, kan je genieten van een drankje, een heerlijke maaltijd of een legendarisch feest. Café STORM is er voor iedereen. Voor wie wil napraten over zijn of haar bezoek aan het museum, maar ook voor collega’s die willen uitblazen na een hectische werkdag of voor wie op het terras wil genieten voor of na een dagje shoppen.

www.cafe-storm.com

 

One Eighty

Op zoek naar een unieke locatie voor de organisatie van jouw culinair event, diner, receptie, huwelijk, meeting of productpresentatie? Dan zijn de stijlvolle ruimtes op de negende verdieping van het MAS helemaal wat je zoekt. Het 'One Eighty'-team leidt het gebeuren in uitstekende banen. Viki Geunes tekent de culinaire krijtlijnen uit.

www.oneeighty.be

 

Seef

Tip van Dorine, Antwerpenaar en publiekswerker RSL: “De lokale brouwerij Seef maakte een Bootjesbier, met één van de schepen van de rederij op het etiket. Gezellige brouwerij om te bezoeken met mooie binnenplaats (waar je ook een BBQ kan huren). Ook een fijne plek als je met een grote groep wil pauzeren”

www.seef.be

 

Instroom

Tip van Elke, publiekswerker taaloefenkansen RSL: "Fantastisch hoe Seppe Nobels en GATAM vzw hier de kans bieden aan vluchtelingen om horeca-ervaring op te doen. Ik ging er zopas in gezelschap eten. We genoten er van de enthousiaste bediening, het lekkere eten en het licht van een prachtige zonsondergang. We keren zeker terug!".

www.instroom.academy

 

Koffie

Tip van Aniek, collectiemedewerker RSL: “Voor wie het Eilandje graag eens langs de waterkanten verkent, zijn er volop koffiebars op wandelafstand. Ik stapte in mijn pauzes al eens naar deze zaakjes, allemaal met goede verse (take-away) koffie en in veel gevallen ook met broodjes of koffiekoeken in het aanbod.”

Black and Yellow, Ons Suzanne, Georges Espressobar, Maona, Prandeo

 

Omeletshop

Tip van Patricia, evenementenmedewerker RSL: "Red Sonja bakt de beste omeletjes van ’t stad. Elke dinsdag, woensdag en donderdag kun je terecht in haar food-truck vlak aan het MAS."

www.omeletshop.be

 

Ontdek nog meer horecazaken in de buurt

Meld je aan voor de nieuwsbrief